Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Незламний донат на відновлення військових медиків

До Дня незламності, з 19 до 25 лютого, в усіх магазинах мережі тривала акція «Незламний донат». Відвідувачі магазину могли купувати понад 1000 товарів зі знижками до 50%. Разом з цим наша компанія передавала 1 грн з продажу кожної акційної позиції до благодійного фонду «Repower».

Місія цієї благодійної організації полягає в допомозі військовим медикам, щоб запобігти складним психологічним розладам, відновити сили та повернути мотивацію для служби в зоні бойових дій.  

 Таким чином за тиждень акції «Незламний донат» нам вдалося зібрати 6 700 000 грн. Ці кошти направлять на відновлення військових медиків.

Мета «Repower» на 2024 рік — відновити тисячу медиків. Адже вони щодня ризикують своїми життями, аби врятувати інших. Вони витримують біль і стикаються зі стражданнями та смертю. Однак навіть справжні герої потребують допомоги та підтримки.

Цілодобова робота в медичній сфері призводить до емоційного вигорання, депресії та втрати висококваліфікованих фахівців. Благодійний фонд «Repower» вирішив це змінити. А ми залюбки підтримали цю важливу ініціативу разом. Дякуємо всім за участь.