Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Міцна економіка — спільними зусиллями: «Аврора» провела круглий стіл з представниками влади, підприємцями та виробниками Вінниччини

Група компаній «Аврора» продовжує практику зустрічей з місцевими підприємцями та представниками органів влади у регіонах України. Такі круглі столи дозволяють спілкуватись не про загальне, а про нагальне: що може дати області співпраця з найбільшим українським непродовольчим дискаунтером, у яких форматах та напрямках готові до партнерства з «Авророю» місцеві виробники та дистрибʼютори.

17 квітня зустріч такого формату відбулась у Вінниці за підтримки обласної військової адміністрації. З вітальним словом до ініціаторів та учасників заходу звернулись директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної військової адміністрації Ігор Цехановський та очільниця Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко.

У першій частині зустрічі її ініціатори презентували свою діяльність та пропозиції. Комерційний директор  ТОВ «Вигідна Покупка» Олександр Доценко розповів про візію мережі та принципи, що сприяють її успішному розвитку. Заступник директора ТОВ «Вигідна Покупка» Максим Безрук ознайомив підприємців з перевагами потенційного партнерства. 

На підкріплення його слів постачальники «Аврори» розповіли власні історії співпраці з групою компаній. А сесія запитань — відповідей дозволила грунтовно обговорити й розкрити багато значущих аспектів організації роботи сучасного ритейлу та взаємодії його ланок у сучасних умовах.   

Зустріч була цікавою та плідною для обох сторін. Посприяла спілкуванню на важливі й невідкладні теми, виявила багато точок росту у співпраці місцевих підприємців з групою компаній «Аврора» та значний потенціал масштабування й поглиблення партнерських стосунків. На користь українським споживачам, економіці Вінницької області та України.