Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Купуй українське — отримуй кешбек

Щороку в «Аврорі» збільшується кількість товарів, які зроблено в Україні. Ми раді співпрацювати з вітчизняними виробниками та допомагати їхньому розвитку. Зараз українські підприємці зіштовхуються з великою кількістю викликів, тому потребують більшої підтримки.

Отож тепер відвідувачі наших мультимаркетів, що купують українське, отримуватимуть кешбек 5%. Для цього достатньо лише оплатити покупки карткою «Visa» від «Абанку».

Цей проєкт наша команда створила у співпраці з «Абанком» та платформою «Deep Loyalty».

Ми сподіваємося, що приємний бонус у вигляді кешбеку буде вигідним для наших покупців, збільшення продажів вмотивують вітчизняних виробників працювати ще краще, і загалом ми підтримаємо економіку країни.

Звісно, завдячуємо за ідею для створення цього проєкту державній програмі «Зроблено в Україні», яку нещодавно анонсував Президент Володимир Зеленський.

 

Бажаємо всім приємного шопінгу в «Аврорі». А якщо купувати те, що зроблено в Україні, то буде ще приємніше та кешбечніше аж на 5%.* Українські товари у торговельному залі мають спеціальні позначки на цінниках, біля цінників та в картці товару при скануванні. Підтримуй українське — купуй своє, рідне.

 

*За умови розрахунку карткою «Visa» від «Абанку».