Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Дяка за підтримку західним інвесторам та щирим українцям

Аби українці навіть у найскрутніші часи могли купувати усе необхідне за зниженими цінами, команді «Аврори» доводиться працювати не покладаючи рук: знаходити нових партнерів, інвесторів, мотивувати їх та залучати до співпраці. І сьогодні ми з радістю ділимося з вами гарною новиною — міжнародний фонд прямих західних інвестицій Horizon Capital, який є співвласником мережі «Аврора», інвестує в Україну 250 мільйонів доларів.

Це дуже багато значить для нас: «Аврора» зможе й надалі працювати та щоденно підтримувати людей, робити знижки та розпродажі, реалізовувати благодійні проєкти. Разом з тим ми розуміємо, яка відповідальність лягає на наші плечі, але запевняємо, що впораємось на відмінно!

Адже, як зауважив пан Президент: «Боротьба за свободу триває не лише на передовій. Хоробрість наших героїв на воєнному фронті дає змогу триматися й іншим фронтам — передусім економічному». І ми з цим повністю згодні. Своєю чергою, стабільне функціонування бізнесу в Україні підтримує наших відважних воїнів та дозволяє мільйонам українців жити звичайним життям.

Тож ми щиро дякуємо іноземним партнерам, які інвестують в економіку України і беззаперечно вірять в нашу державу. Ми бачимо, що найбільші світові гіганти стоять з нами пліч-о-пліч і не словом, а ділом допомагають наблизити Перемогу.

Також дякуємо нашим дивовижним громадянам, які попри усі випробування, що випали на їхню долю, не втрачають оптимізму та продовжують працювати, ходити до «Аврори» за покупками, донатити на ЗСУ.
З нами світ, тому Україна — непереможна!