Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора в ТОП-25 компаній, дружніх до ветеранів і ветеранок

200 учасників та понад 30 спікерів взяли участь у благодійному форумі «Незалежні» у Львові. Захід організувала глобальна медіакомпанія «Forbes Ukraine». Ключова мета — об’єднати зусилля бізнесу та держави в пошуку ефективних рішень для успішної реінтеграції ветеранів у мирне суспільство.

 

Своїм досвідом поділилися представники «Superhumans Center», фонду «Повернись живим» та ветеранської спільноти «Veteran Hub». До форуму також долучилися перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, міністерка економіки України Юлія Свириденко, заступниця міністра у справах ветеранів Тетяна Калита та заступниця міністра соціальної політики Дарина Марчак.

 

У рамках заходу відбувся благодійний аукціон, метою якого було зібрати кошти на виготовлення жіночих бронежилетів для 5000 жінок. 

 

Наприкінці форуму відбулося нагородження українських компаній, які визнані кращими роботодавцями для ветеранів за версією «Forbes». Зі 116 компаній журі відібрало та сформувало ТОП-25. До цього списку потрапила й «Аврора», яка готова до повернення ветеранів та ветеранок і реагує на подальші виклики. Відзнаку «Forbes» отримали керівниця відділу корпоративної соціальної відповідальності Альона Жигура та керівник проєктного офісу роздробу Віталій Демочко, який був частиною «Аврори» до початку повномасштабного вторгнення, потім близько року служив в лавах ЗСУ, демобілізувався й повернувся працювати в компанію. Разом з тим він погодився стати першим ментором для ветеранів «Аврори», які будуть приходити на роботу в мережу й потребуватимуть наставника в процесі адаптації. 

 

У питанні реінтеграції ветеранів та ветеранок нашій компанії імпонує думка, озвучена одним зі спікерів на благодійному форумі «Незалежні»:

 

«Ветеранів варто сприймати не як проблемних людей, які потребують допомоги, а як людей з унікальним досвідом, які заслуговують на визнання і вдячність».