Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора» стала першим донором проєкту «Мій голос відбудовує»

Пісня, з якою alyona alyona і Jerry Heil отримали третє місце на «Євробаченні», присвячена душевній стійкості, хоробрості та відданим серцям українських жінок. Історія двох із них надихнула співачок на відкриття благодійного збору з метою відбудувати гімназію у селі Велика Костромка на Дніпровщині.

Заклад був зруйнований восени 2022 року прямим влучанням російської ракети. Людмила Таранович, вчителька історії з 40-річним стажем, залишилась у селі та під обстрілами майже щодня проводила онлайн-уроки. 

Асистентка вчителя Тетяна Магда — одна з тих, хто розбирав завали гімназії та зберігає те, що вціліло. Зараз вона, як і раніше, продовжує працювати у Великій Костромці з дітьми з особливими потребами. Онлайн.

Щоб ці мужні жінки, їхні колеги та 250 учнів могли повернутись у справжні класи, а ще мали надійне укриття, учасниці «Євробачення» разом із UNITED24, Visa й Ощадбанком наприкінці квітня ініціювали збір коштів. 

Мета проєкту «Мій голос відбудовує» — зібрати 10 000 000 гривень. «Аврора» стала першим донором та задонатила 100 000 доларів, що складає близько 4 млн грн. Так ми хотіли привернути увагу до збору, дати йому потужний старт. І підтримати наших дівчат на порозі відповідального конкурсу. 

Збір досі триває, тож кожен може долучитись й допомогти втілити мрію 250 дітей з Дніпропетровщини Залишаємо тут посилання на сторінку проєкту.