Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора проводить велику благодійну кампанію «Шлях до перемоги», щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ

 Майже рік українці день у день протистоять ворогові: боронять свої кордони, волонтерять, донатять на ЗСУ. Але ще не час розслаблятися. Саме тому ми запустили масштабну благодійну акцію «Шлях до перемоги», яка триватиме з 22 лютого по 05 квітня 2023 року. 

Основна ціль кампанії, яка проводитиметься через ініційовану Президентом України фандрейзингову платформу «UNITED24» — зібрати якомога більше коштів на закупівлю для ЗСУ дронів RQ-35 Heidrun. Також активність націлена підтримати патріотичний настрій, нагадати доленосні події війни 2022 року.

Щоб взяти участь в акції, у будь-якому магазині «Аврора» достатньо купити товар на суму від 80 грн і отримати благодійну фішку з героями коміксів за акційною ціною – 2 грн. Гривня від кожної проданої фішки йтиме на покупку дронів. Додатково фішки можна отримувати за придбання товарів партнерів або просто купувати на касі магазину за 10 грн. Для зберігання 30 колекційних фішок передбачені спеціальні стилізовані тубуси.

Особливість акції «Шлях до Перемоги» — випуски патріотичних коміксів, кожен з яких коштуватиме 77 грн. Весь прибуток від продажу коміксів, фішок та тубусів буде перераховано на користь проєкту «Армія дронів» фандрейзингової платформи «UNITED24». Також, усі, хто бажає, може задонатити будь-яку суму на пряму банку акції. 

До благодійної акції долучилися відомі українські зірки — Оля Полякова, Аня Трінчер та POSITIFF. Амбасадором проєкту «UNITED24» «Армія дронів» є актор Марк Гемілл, більш відомий як Люк Скайвокер із «Зоряних воєн». Не залишилися осторонь відомі бренди «Videx» та «Panasonic», які стали генеральними партнерами акції.

Тож не залишайтесь осторонь — купуйте комікси та фішки, донатьте та підтримуте наших захисників.