Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора підтримує активну молодь Полтавщини

Компанія «Аврора» вже другий рік поспіль долучається до ініціативи «Молодь змінить Україну» та бере участь в реалізації проєкту на Полтавщині як партнер «Фонду Родини Богдана Гаврилишина». Програма стартує вже влітку 2021 року. Активні полтавці та полтавки будуть вчитися якісно впроваджувати зміни в громаді.

60 учасників та учасниць, які пройдуть відбір, отримають знання та компетенції з проєктного менеджменту, реалізують власні проєкти та матимуть можливість виграти малий грант або навчальну поїздку до однієї із шести європейських країн: Норвегії, Швеції, Австрії, Німеччини, Польщі або ж Швейцарії.

Реєстрація на програму «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021» розпочнеться 31 травня та триватиме до 14 червня. На даному етапі відбувається обрання трьох населених пунктів Полтавщини, де реалізують проєкт. Кожен може долучитися до вибору громад, в яких відбудеться навчання.

«Аврора», як соціально відповідальний бізнес, охоче долучається до ініціативи, адже серед цілей компанії – якісна освіта, сталий розвиток міст та спільнот, достойні робочі місця й економічне зростання. Ми – творці змін, і підтримуємо бачення Фонду: інвестуючи в молодь, ми інвестуємо в майбутнє.

P.S. Програма «Молодь змінить Україну – Полтавщина» буде проводитися уже вдруге. Торік групи навчалися в Опішні, Щербанях та Полтаві. Детальніше про проєкт можна дізнатися тут.