Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора» підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок (WEPs)

Принципи розширення прав і можливостей жінок (Women’s Empowerment Principles — WEPs) — це міжнародна ініціатива Глобального Договору ООН та ООН Жінки. Заяву про підтримку WEPs підписав співзасновник і генеральний директор «Аврори» Тарас Панасенко. Таким чином наша компанія робить ще один важливий крок у забезпеченні гендерного балансу та сприянні глобальному руху за розширення прав і можливостей жінок у робочому середовищі, в бізнесі й суспільстві загалом, як зазначено в Порядку денному у сфері сталого розвитку до 2030 року та в 17 Цілях сталого розвитку. 

 

 Ініціатива WEPs нараховує 7 принципів: 

1.        Високий рівень корпоративного лідерства.

2.   Справедливе ставлення до всіх жінок і чоловіків на роботі без дискримінації.

3.   Підтримка здоров’я, добробуту і безпеки працівників/-ць.

4.  Освіта і підготовка до кар’єрного зростання.

5.   Розвиток бізнесу, ланцюгів постачання та маркетингових практик.

6.  Підтримка громадських ініціатив та проведення адвокаційної діяльності.

7.  Оцінювання та звітування.

 

У чому переваги підписання Принципів (WEPs)?

Підписанти демонструють кращі результати у досягненні гендерної рівності у порівнянні з іншими компаніями, що позитивно позначається на розвитку бізнесу, зростанні лояльності споживачів і споживачок, покращенні умов праці та побудові іміджу прогресивної соціально відповідальної компанії, яка турбується про сталий розвиток, персонал і громаду.

Принципи розширення прав та можливостей жінок підписали уже 25 українських компаній. Відтепер з-поміж них і «Аврора». Підписання заяви лише перший крок. Далі в компанії буде проведено самооцінювання. Наступні етапи — розробка та реалізація плану заходів із забезпечення гендерної рівності, участь у навчанні й публічних заходах, менторська підтримка, моніторинг, оцінка та звітування, перегляд плану заходів і їх подальша реалізація. 

Більше про WEPs та про компанії-підписанти можна дізнатися за посиланням: https://www.weps.org