Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

635 тисяч доларів зібрали на благодійному вечорі UNITED24, який відвідав Тарас Панасенко

За подіями в Україні стежить весь світ. І не просто спостерігає, а щоденно підтримує, допомагає відбудовувати зруйновані міста та селища. Ми вдячні кожному, хто не залишається осторонь, та особливу подяку виказуємо фандрейзинговій платформі UNITED24. 

 

Нещодавно наш СЕО та співзасновник мережі мультимаркетів «Аврора»

Тарас Панасенко мав можливість відвідати благодійний вечір Річарда Бренсона та UNITED24. Він був одним з 24 запрошених гостей, які завітали до готелю «Virgin Hotels NYC» й особисто взяли участь в благодійному зборі на відбудову однієї зі шкіл Київської області. 

 

У результі вдалося зібрати 635 тисяч доларів. Усі кошти будуть спрямовані на відбудову школи в Мар’янівці, яку відвідують 300 дітей з семи навколишніх сіл. 

 

Зараз, навіть попри руйнування, яких зазнала споруда, там продовжують навчатися 120 дітей. Щодня шкільний автобус проїжджає близько 75 км, аби відвезти школярів на заняття. Після відновлення будівлі за парти повернуться ще 180 дітей.  

 

Кошти, зібрані на благодійній вечері, покриють проєкт відбудови: реконструкцію та облаштування укриття, відновлення даху. 

 

Ми, в свою чергу, закликаємо усіх долучитися до благодійної акції «Козаки та Аврора: в пошуках скарбів», акція реалізується в партнерстві з фандрейзинговою платформою UNITED24, в межах напряму "Відбудова України".