Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

10 млн грн на дрони — результат благодійного проєкту, який «Аврора» реалізувала спільно з Національною гвардією України

«Товар купив, донат полетів» — позначки з таким повідомленням з’явилися на полицях «Аврори» в червні 2023 року. Передумовою для цього стало звернення представників Національної Гвардії України з пропозицією співпраці — потрібні були дрони для «Гвардії наступу». Наша команда оперативно взяла цю ідею в роботу і вже з 6 червня 5% від вартості товарів з позначкою «товар купив, донат полетів» потрапляли до благодійного збору.

Таким чином за червень «Аврора» спільно з покупцями акумулювала 2,6 млн грн. Ці кошти витратили на 32 дрони. Їх оперативно передали до військових частин, що подали запит.

За липень та серпень вдалося назбирати ще 6,4 млн грн. Загальна сума донатів покупців «Аврори» склала 9 млн грн. Від себе «Аврора» додала ще 1 млн грн — тож загалом на дрони для «Гвардії наступу» вдалося передати 10 млн грн.

 

Оскільки «Аврора» перераховувала зібрані кошти щомісяця, то друга партія пішла слідом за першою. FPV дрони високої якості з окулярами, пультом управління, акумуляторами та кейсами було передано на запит Першої президентської бригади «Буревій». Третя партія з 20 дронів була передана на запит бригади «Червона калина».

По цьому залишилося ще 4,99 млн грн, якими поступово закривають запити бригад «Гвардії наступу».

Таких вагомих результатів вдалося досягти виключно завдяки співпраці. Благодійний проєкт «Дрони гвардії» в «Аврорі» ми проводили спільно з Національною Гвардією України, за підтримки Офісу Президента України та ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії».

 

Також велику роль в інформаційній підтримці зіграли зірки, що підтримали ініціативу. Зокрема щиро дякуємо за співпрацю заслуженим артистам України відомому співаку Михайлу Хомі (DZIDZIO) та актору Андрію Ісаєнку.

 

І найбільш дякуємо українцям, покупцям «Аврори». Саме вони, стоячи перед полицею з товаром, обирали той, що мав позначку «товар купив, донат полетів». Кожна покупка такого товару допомогла придбати дрони. А вони рятуватимуть життя нашим захисникам та допомагатимуть їм виборювати омріяну Перемогу.