Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

10 мільйонів для українських бізнесів: Аврора та Forbes створили масштабну премію

Стартувала перша в Україні премія у форматі «бізнес для бізнесу» — проєкт «Аврора для підприємців». Наша компанія спільно з Forbes Ukraine створила грантову програму, метою якої є підтримка українських виробників переробної промисловості. Проєкт створений для підприємств, що виробляють товари для кінцевих споживачів і прагнуть розвитку навіть у складних умовах.

Загальний грантовий фонд становить 10 мільйонів гривень, які будуть рівномірно розподілені між 10 переможцями. Учасники премії мають бути зареєстровані в Україні, вести діяльність у переробній промисловості та мати дохід не більше 100 млн грн за 2023 рік.

Премія покликана допомогти підприємцям, які зараз зіштовхуються з безліччю перешкод через війну, продовжувати роботу та розвивати економіку України. Разом з цим наша компанія спільно з надійними партнерами створила цей проєкт, щоб підштовхнути інші українські бізнеси співпрацювати та створювати середовище, де відповідальний бізнес може розвиватися та працювати на благо економіки всієї країни.

Більше інформації про умови участі можна знайти на сайті проєкту.