Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

1 500 000 грн на підтримку ЗСУ. Ми вкотре це зробили!

Ми турбуємось про українців завжди й усюди. Саме тому в середині січня оголосили соціальну акцію «Стрічка безпеки», в рамках якої в продаж до магазинів «Аврора» надійшли брендовані світловідбивні стрічки за доступною ціною.

 

На ці маленькі смужки було покладено одразу кілька важливих завдань: захистити наших клієнтів та їхніх рідних у темну пору доби та зібрати кошти на підтримку проєкту «Довгі руки ТрО».

 

Ділимося результатами благодійної ініціативи саме у пам’ятні дні для кожного українця – коли рік тому формувалися бригади ТрО, які захищали та продовжують захищати нашу свободу.

 

Нещодавно «Аврора» перерахувала до БФ «Повернись живим» 1 500 000 грн. Частина коштів з цієї суми – це відрахування від продажу світловідбивних стрічок, а частину додала наша компанія. Ці 1,5 млн грн підуть на підтримку проєкту «Довгі руки ТрО», метою якого є закупівля розвідувально-ударних комплексів для наших захисників. 1 млн грн передано для ТрО Полтавської області та 500 тис. грн для ТрО Вінницької. Саме у цих областях наша компанія має логістичні центри. Сума розподілена пропорційно до того, скільки магазинів мережі обслуговують ці структури.

 

Ми щиро вдячні кожному, хто долучився до акції. Та нагадаємо, що наприкінці зими дні довшають і зовсім скоро світловідбивні стрічки підуть на відпочинок. Але наша з вами підтримка ЗСУ не повинна завершуватися. Тому в Аврорі постійно з’являються благодійні кампанії, де ми разом підтримуємо наших захисників на шляху до перемоги. А щоб не пропустити такі акції, підписуйся на наші офіційні сторінки у соцмережах.