Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

В «Аврорі» з’явився «Козацький скарб» — готове рішення дарунка до Дня захисників та захисниць України

В «Аврорі» ми дбаємо про людей, і розуміємо, наскільки важливо зараз підтримувати тих, хто захищає нашу країну. Саме тому до Дня захисників і захисниць України на поличках мережі з’явився особливий подарунковий набір — «Козацький скарб». Цей бокс — чудова можливість висловити свою вдячність захисникам та захисницям.

Усередині набору ти знайдеш косметичні засоби від українського бренду «Hydrasence». Є варіанти як для чоловіків, так і для жінок, тому кожен зможе підібрати щось особливе для своїх рідних. Але найцікавіше — це шанс знайти колекційну золоту або срібну монету від бренду ювелірних подарунків «LOVE YOU».

До того ж ти можеш придбати цей набір за акційною ціною 149 грн (звичайна ціна — 249 грн) з 21 вересня до 12 жовтня. Для цього у магазинах мережі чи на avrora.ua достатньо зробити покупку на суму від 90 грн або додати в чек товар партнера акції. І що важливо — весь прибуток від продажу подарункових наборів «Козацький скарб» ми спрямовуємо на закупівлю дронів для Національної гвардії України.

Зараз, як ніколи, важливо показати нашим захисникам, що ми їх цінуємо. Придбай набір і привітай своїх близьких — адже це не лише подарунок, а прояв любові, вдячності та підтримки. Створюй особливі моменти для себе та рідних разом з «Авророю».