Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора дарує щасливі моменти!

До Великодня «Аврора» підготувала неймовірну акцію, щоб потішити тебе та твоїх близьких. Ми знаємо, що і дорослі, й діти понад усе люблять сюрпризи, тож пропонуємо одразу кілька цінних подарунків усім, хто придбає шоколадне яйце «L.O.L Surprise!» 

 

Акція триватиме з 10 квітня до 14 травня 2023 року. В ці дні ти можеш купити шоколадне яйце-сюрприз відомого бренду з ліцензованою іграшкою всередині всього за 55 грн. Але це ще не все! 

 

Разом з яйцями «L.O.L Surprise!» ти одержиш подарунковий сашет «Прайзі», в якому заховано одразу чотири презенти: сертифікати на знижку від ювелірного бренду «UmaUmi» та «Будинку іграшок», місяць перегляду онлайн-телебачення «Megogo» та грошові бонуси від Comfy. 

 

Використати їх можна одразу або трохи згодом. Для цього потрібно просто просканувати QR-код, який розміщено всередині. Та не барися: адже коди, не активовані до 14 травня, автоматично анулюються. 

 

Але й це ще не всі сюрпризи! Щотижня серед усіх зареєстрованих на сайті карток «Прайзі» проводитимуться розіграші суперподарунків. У переліку призів ігрові набори, розкішні лялькові маєтки від  «L.O.L Surprise!», iPhone 13 та багато іншого.


Купуй шоколадні яйця з сюрпризом даруй радість собі та близьким!